Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Το πρώτο Επαγγελματικό Κοινωνικό Δίκτυο στην Ελλάδα

Στη χρονική αυτή συγκυρία όπου η ανεργία μαστίζει τη χώρα και ειδικότερα τους νέους της και η ανταγωνιστικότητα συνυπάρχει με την αναζήτηση μιας καλύτερης επαγγελματικής προοπτικής, το bsmark.com δημιουργεί νέες συνθήκες επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης.

Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, το δίκτυο αριθμεί ήδη περισσότερα από 2.000 μέλη μέσα στους 3 πρώτους μήνες λειτουργίας του. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο, κυρίως Έλληνες, έχουν ήδη εγγραφεί στο δίκτυο και επιλέγουν να επαναπροσδιορίσουν το χαμένο νόημα της κοινωνικής δικτύωσης, αυτή τη φορά δίνοντας στην επικοινωνία τους ένα σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό.

Το bsmark.com έχει καταφέρει να βοηθήσει νέους ανθρώπους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να κατακτήσουν θέσεις εργασίας, να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν τις δικές τους αγγελίες εργασίας.

Έχει επίσης βοηθήσει επαγγελματίες να συνδεθούν μεταξύ τους και να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους και τα προϊόντα τους, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική ιστοσελίδα με εργαλεία εύχρηστα και λειτουργικά σαν να επεξεργάζονται ένα αρχείο word.

Ο χρήστης του Bsmark έχει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να δημιουργήσει εντελώς δωρεάν το δικό του προσωπικό προφίλ και να αναρτήσει το δικό του βιογραφικό, να δημιουργήσει τη δική του ομάδα την οποία μπορεί να συνδέσει με blog ,συζητήσεις και εκδηλώσεις, να ανταλλάξει συστάσεις, να δημιουργήσει τη δική του εταιρική ιστοσελίδα με τη χρήση δικού του μοναδικού συνδέσμου (url) , να οργανώσει άλμπουμ πολυμέσων και να τα κοινοποιήσει στα άλλα μέλη.
Τέλος, ο χρήστης του bsmark.com έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει εντελώς δωρεάν τη δική του αγγελία εργασίας αλλά και να δει όλες τις αγγελίες των υπόλοιπων μελών, υποβάλλοντας , αν το επιθυμεί, online τη δική του αίτηση για συνεργασία.

Όλες οι δραστηριότητές του είναι αυτόματα συνδεδεμένες με το προσωπικό του προφίλ και αξιολογούνται ταυτόχρονα τόσο από τα άλλα μέλη όσο και από το σύστημα του δικτύου.

Οποιοσδήποτε πάλι επιθυμεί μια αξιοπρεπή προβολή της επιχείρησής του αλλά δεν έχει το χρόνο ή τη διάθεση να δημιουργήσει περιεχόμενο κοινωνικής δικτύωσης εντός του bsmark, το δίκτυο του δίνει τη δυνατότητα προβεβλημένης καταχώρησης με διαφημιστικό banner εντός των σελίδων του.

Μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του δικτύου και να ενημερωθεί για τον τρόπο με τον οποίο θα εξασφαλίσει την προβολή του σε ένα επαγγελματικό κοινό χιλιάδων ανθρώπων που διαρκώς μεγαλώνει.

Το bsmark.com είναι μια νέα προσπάθεια που στόχο έχει να αλλάξει τα δεδομένα της κοινωνικής δικτύωσης στο χώρο της επικοινωνίας. Για το λόγο αυτό είναι υποψήφιο για το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (Hellenic Enterpeneurship Award) του 2014 από τον οργανισμό “The Hellenic Initiative”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου