Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Πρώτο Διεθνές Κάμπινγκ- Beyond Europe - στην Ιερισσό Χαλκιδικής 18-25 Αυγούστου ενάντια στην εξόρυξη χρυσού


Το Διεθνές Αντιεξουσιαστικό Δίκτυο ενάντια στον καπιταλισμό, «Beyond Europe», σας προσκαλεί στο πρώτο διεθνές κάμπινγκ που θα διεξαχθεί στην Ιερισσό της Χαλκιδικής από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου, πλαισιωμένο από πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν με την παρουσία τους να ενισχύσουν τον αγώνα για «Γη και Ελευθερία», ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στην περιοχή και στα καταστροφικά σχέδια του κεφαλαίου. Καλούμε άτομα και συλλογικότητες να συμμετέχουν στις πολιτικές και πολιτισμικές εκδηλώσεις, καθώς και στη διαδήλωση που ετοιμάζεται στην «απαγορευμένη ζώνη» σε συνεργασία με τους κατοίκους της περιοχής.

Για εμάς, το νόημα της ζωής είναι ο διεθνής κοινός τόπος των αγώνων για την απελευθέρωση των ανθρώπων από την τυραννία του αδηφάγου καπιταλισμού και την ηγεμονία του κράτους και των αφεντικών. Σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία, σας καλούμε να δώσουμε όλοι μαζί μία ανάσα ελευθερίας σε έναν αγώνα που η εξέλιξή του θα αποτελέσει το φάρο της πορείας πολλών άλλων αγώνων στην Ελλάδα.

• Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση και το πρόγραμμά της μπορείτε να ανατρέξετε στην επίσημη ιστοσελίδα: http://camp.beyondeurope.net/


• Το e-mail της διοργάνωσης για επικοινωνία είναι: camp@beyondeurope.net

Διεθνές Αντιεξουσιαστικό Δίκτυο ενάντια στον καπιταλισμό
«Beyond Europe»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου