Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Συναυλία ενάντια στις εξορύξεις χρυσού χαλκού (30/09/2016) – Χιλιάδες φωνές για τη σωτηρία ενός τόπου


Χιλιάδες φωνές για τη σωτηρία ενός τόπου

Γι΄ακόμη μια φορά, χιλιάδες άνθρωποι ανταμώσαμε σε μια γιορτή αλληλεγγύης για το δίκιο ενός τόπου. Σ΄έναν αγώνα για τους πόρους της ζωής και τα κοινά αγαθά. Σε μια συναυλία με καλλιτέχνες, κινήματα, συλλογικότητες και ανθρώπους που αγωνίζονται γι΄αυτά που αξίζει να σωθούν.

Γι’ ακόμη μια φορά, τα λόγια δε φτάνουν για να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που, με τον έναν ή άλλο τρόπο, βοήθησαν σ΄αυτό το αντάμωμα.

Ευχαριστούμε τον Σπύρο Γραμμένο, τη Ματούλα Ζαμάνη, τον Φώτη Σιώτα, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Δημήτρη Μυστακίδη, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Παύλο Παυλίδη και τους B-Movies, τους Χαϊνηδες, και τους εξαιρετικούς μουσικούς που τους συνόδευσαν.

Ευχαριστούμε το Κοινωνικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, τα Σωματεία Εργαζομένων του ΟΛΘ, το Δήμο Θέρμης, τα μέλη του Στεκιού Μεταναστών, τους εθελοντές διασώστες και την ομάδα που βιντεοσκόπησε τη συναυλία, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που δούλεψαν για μέρες και γι΄άλλη μια φορά κατάφεραν να οργανώσουν μια τεράστια εκδήλωση.

Σας ευχαριστούμε όλους, που είστε συνοδοιπόροι και αλληλέγγοι σ΄έναν αγώνα για το δίκιο και τη σωτηρία ενός τόπου. Σ΄έναν αγώνα που θα συνεχιστεί μέχρι την τελική δικαίωση.


Συντονιστικό Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου