Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Σπόνσορες του δήμου Θεσσαλονίκης για τις εορταστικές εκδηλώσεις η Coca Cola 3E και η Hellas(Canadian) Gold

Σχόλιο από Στέλιος Νικητόπουλος

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ELDORADO ΚΑΙ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε (Δεν άκουσε τίποτα για τον καρκινογόνο αμίαντο που θα φτάνει στη Θεσσαλονίκη;;; δεν άκουσε τίποτα για τους απολυμένους της Κόκα Κόλα στη Θεσσαλονίκη;;;)
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καμαρώνει που θα κάνει Χριστούγεννα με χορηγούς την Hellas Gold που καταστρέφει τη Χαλκιδική και θα στέλνει καρκινογόνες ίνες αμιάντου και στη Θεσσαλονίκη και την Κόκα Κόλα 3Ε που έχει αφήσει 2500 ανέργους και ειδικά στη Θεσσαλονίκη οι απολυμένοι κάνουν έναν τιτάνιο αγώνα και μποϊκοτάζ στα προϊόντα της Κόκα Κόλα εδώ και τρία χρόνια. Να πάρουν θέση οι δημοτικές παρατάξεις και όσοι θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις. Δείτε την εικόνα και το λινκ:
http://events.thessaloniki.gr/χορηγοί-copy/


Κάτια Νταβράνη
Φαίνεται ότι στο δήμο δεν τους ενδιαφέρει αν η Coca Cola έκλεισε τα εργοστάσια από την Ελλάδα και τα μετέφερε σε όμορες χώρες κι έχει αφήσει ανέργους πίσω της, όπως και δεν τους ενδιαφέρει πως στις Σκουριές υπάρχει ένα "έγκλημα" που θα επηρεάσει τις ζώές όλων με τον καρκινογόνο αμίαντο

Δύο διαφορετικοί κόσμοι στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από τη μία οι άνθρωποι που κατανοούν και παλεύουν για άλλες συνθήκες και από την άλλη ο δήμος Θεσσαλονίκης.
Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα οι φετινές εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης είναι με χορηγίες, ανάμεσα σε τέσσερις, από την Coca Cola 3E και από την Hellas Gold.

Δηλαδή κύριοι στο δήμο δεν έχετε ακούσει για τα εργοστάσια που έχει κλείσει η Coca Cola, δεν έχετε ακούσει για τους ανέργους που άφησε πίσω; Δεν έχετε ακούσει για το μποϊκοτάζ που γίνεται εδώ και τρία χρόνια;
Φυσικά και έχετε ακούει, αλλά γυρίσατε την πλάτη σε αυτούς τους ανθρώπους. Εδώ πριν δύο χρόνια είχατε χορηγία τα χριστουγεννιάτικα δέντρα (εκείνους τους κώνους)… Στη χορηγία για τις εκδηλώσεις θα κολλούσατε;

Ή μήπως δεν έχετε ακούσει για την καταστροφή που γίνεται στην Χαλκιδική; Για μια καταστροφή του περιβάλλοντος που θα επηρεάσει και την ίδια τη Θεσσαλονίκη, αφού ο καρκινογόνος αμίαντος θα φτάνει στην πόλη μόλις φυσά ανατολικά.
Αλλά κι αυτό φαίνεται ότι δεν σας ενδιαφέρει. Το σωστό θα ήταν να ενημερώσει ο δήμος τους πολίτες για όσα γίνονται κι όχι να τον ενδιαφέρουν μόνο οι χορηγίες… Αλλά αυτά φαίνεται ότι είναι ψηλά καπέλα…

Κι επειδή το θέμα αρχικά το είδαμε από τον συνάδελφο Στέλιο Νικητόπουλο, θα δημοσιεύσουμε και όσα αναφέρει για το συγκεκριμένο ζήτημα.

“Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ELDORADO ΚΑΙ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ 3Ε (Δεν άκουσε τίποτα για τον καρκινογόνο αμίαντο που θα φτάνει στη Θεσσαλονίκη;;; δεν άκουσε τίποτα για τους απολυμένους της Κόκα Κόλα στη Θεσσαλονίκη;;;)
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καμαρώνει που θα κάνει Χριστούγεννα με χορηγούς την Hellas Gold που καταστρέφει τη Χαλκιδική και θα στέλνει καρκινογόνες ίνες αμιάντου και στη Θεσσαλονίκη και την Κόκα Κόλα 3Ε που έχει αφήσει 2500 ανέργους και ειδικά στη Θεσσαλονίκη οι απολυμένοι κάνουν έναν τιτάνιο αγώνα και μποϊκοτάζ στα προϊόντα της Κόκα Κόλα εδώ και τρία χρόνια. Να πάρουν θέση οι δημοτικές παρατάξεις και όσοι θα πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις”.

Το λινγκ με τις χορηγίες και το ευχαριστήριο του δήμου Θεσσαλονίκης:

ΧΟΡΗΓΟΊ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου